Print this page
Lær deg å spille et instrument
 
 
 
 

Vi hadde konsert på skolen i dag og mange av barna syns dette så gøy ut. Korpset låner ut instrumenter og alle får spilletimer hos en dyktig lærer hver uke.

Samspill får du være med i etter noen uker.  Vi har et svært godt opplæringstilbud som gir alle barn mulighet for å lykkes. Vi har mange medlemmer, men  har plass til flere! 


Kom gjerne innom juniorkorpsøvelsen på Bøler skole onsdager mellom 17.30 og 18.30 for å få vite mer, eller send epost til marit@husflid.no.


Snakk gjerne med andre foreldre til barn i vårt korps, så får dere vite mer om hvordan det er å ha barna med i skolekorpset på Bøler.

 

Bøler og Nøklevann musikkorps er et fritidstilbud til barn og ungdom mellom 8 og 19 år tilhørende Bøler og Nøklevann skoler. Vi består av ca 65 musikanter fordelt på aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps!

Vi spiller konserter, marsjerer og reiser på turer sammen. Hos oss er lån av instrument, uniform og undervisning inkludert i medlemsavgiften. Du kan spille fløyte, obo, fagott, klarinett, saksofon, kornett, valthorn, trombone, baryton, tuba eller slagverk hos oss!

Undervisningen for nybegynnere foregår onsdager etter skoletid, ettermiddag eller kveld.

Vi har konserter, reiser på turer og har mange hyggelige aktiviteter for alle aldergruppene i korpset.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Marit Jacobsen (marit@husflid.no) for mer informasjon.

Hilsen alle oss i Bøler og Nøklevann musikkorps

Bli med da vel!
Read file
 Rekruttering 2016